2017 nejúspěšnějším rokem v historii

Vážení obchodní partneři, rok 2017 byl pro společnost TOTAL SERVICE, s.r.o., nejúspěšnějším rokem ve své historii. Podařilo se nám zúročit dlouhodobé působení u našich stávajících zákazníků, využít nových moderních kancelářských prostor, získat nové zákazníky a rozšířit tým společnosti až na dnešních 85 zaměstnanců při dosažení ročního obratu 478 milionů Kč bez DPH.
2017 nejúspěšnějším rokem v historii

Vážení obchodní partneři,

rok 2017 byl pro společnost TOTAL SERVICE, s.r.o., nejúspěšnějším rokem ve své historii. Podařilo se nám zúročit dlouhodobé působení u našich stávajících zákazníků, využít nových moderních kancelářských prostor, získat nové zákazníky a rozšířit tým společnosti až na dnešních 85 zaměstnanců při dosažení ročního obratu 478 milionů Kč bez DPH.

Společnost v říjnu 2017 oslavila 20 let od svého vzniku a právem se tak považujeme za důvěryhodného, předního poskytovatele služeb v oblasti externí správy informačních a komunikačních technologií

Těchto úspěchů dosahujeme díky skvělému a stabilnímu týmu, jehož pevné jádro tvoří tým nejužšího managementu, jehož členové určují směr společnosti, ve stejném personálním složení, po dobu více než dvanácti let. Rozvoj a kvalifikace našich zaměstnanců, stejně jako jejich aktivní zapojení do zefektivnění činnosti společnosti, patří mezi hlavní přednosti naší firemní kultury.

Nedílnou součástí naplňování strategických cílů TOTAL SERVICE a zákaznických potřeb je dlouhodobé partnerství s nadnárodními společnostmi, mezi něž patří především společnosti IBM, HPE, CISCO, LENOVO, MICROSOFT, VEEAM, VMWARE, ORACLE, DELL, EMC či FORTINET.

Vzhledem k výčtu úspěšných zakázek společnosti je prokazatelné, že společnost dosahuje dobrých výsledků a je kvalitním a důvěryhodným partnerem v oblasti IT.

Děkuji vám, našim zákazníkům a všem obchodním partnerům za jejich spolupráci a důvěru v TOTAL SERVICE, který má zájem o neustálé zlepšování svých služeb a tím i spokojenosti svých klientů. Poděkování patří také všem zaměstnancům naší společnosti za jejich výbornou práci, píli, nasazení a nápady.

Přeji všem krásné Vánoce, hodně zdraví a šťastný nový rok 2018.

Václav Novák, generální ředitel a jednatel společnosti

Řešení pro veřejný i komerční sektor

-
S námi už vám nikdo neohrozí data
-
S námi máte vždy IT náklady pod kontrolou
-
Dostupnost 24/7 a 100% zastupitelnost
-
Vstupní audit zdarma

Máte zájem o vyzkoušení nebo dotaz?

Máte-li nějaké dotazy, nechte nám na sebe kontakt. V pracovní době se vám nejpozději do 24 hodin ozveme. Pokud nemáte kontaktní formuláře rádi, kontaktujte nás na telefonním čísle: (+420) 270 002 811 nebo e-mailu: poptavky@totalservice.cz.
- Vaše data jsou chráněna.
Zaujal vás článek?
Sdílejte ho na sociálních sítích

Buďte s námi ve spojení

-
TOTAL SERVICE a.s.

Metropolitan Building
U Uranie 954/18
170 00 Praha 7
-

Vzdálená podpora:

get.teamviewer.com/
totalservice